het bestuur

graag stellen we aan u voor..

martha westerhuis

Voorzitter

“Ik vind het belangrijk dat kinderen onderwijs krijgen omdat dit enerzijds een positief effect heeft op zelfrespect, normen en waarden, anderzijds op de toekomst van dit prachtige land. Kinderen zonder onderwijs lopen een groot risico op het verkeerde pad terecht te komen. Met goed onderwijs is de kans op een baan en een beter leven significant groter

Jaap Wiersema

Secretaris

“Met onderwijs begint je toekomst. Goed lesmateriaal, professioneel opgeleide leerkrachten en een veilige omgeving zijn voor ons heel gewoon maar in Zimbabwe dikwijls nog heel ver weg. Zelfs een dagelijkse maaltijd is niet vanzelfsprekend. Ik heb in Zimbabwe ervaren hoeveel kracht, warmte en spirit er in de mensen zit. Ik zet mij graag in voor de kinderen van de Durlstone school om hun kansen te vergroten zodat zij met vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan.

gre kornelius

Bestuurslid

De kinderen in Zimbabwe verdienen beter. Juist de jongeren zijn te lang slachtoffer geweest van de politieke situatie in Zimbabwe. In mijn 35 jaar ervaring met ontwikkelingsprojecten in diverse landen ben ik meer dan overtuigd hoe essentieel onderwijs is voor de hele bevolking en daarvoor de
positieve ontwikkeling van het land. Goed onderwijs geeft jonge mensen de juiste basis en meer kansen samen een betere toekomst in eigen land op de bouwen.

marinus verweij

Penningmeester

“Ik heb in het verleden in Zimbabwe gewerkt en kom er nog regelmatig. Juist in een land met zoveel economische en politieke problemen is het werk van Durlstone enorm belangrijk. We kunnen een verschil maken in het verbeteren van het onderwijs. Met overtuiging draag ik graag bij aan dit mooie particuliere initiatief.”

De bestuursleden ontvangen geen enkele vergoeding voor hun werkzaamheden voor de stichting.

Secretariaat:
Jaap Wiersma
Kapelweg 79
3951 AB Maarn

e-mail: [email protected]

Telefonisch bereikbaar op : 06-30248567

Bankrekening:  NL94INGB0005339633, Leersum t.n.v. Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 02101275
Aangemerkt als ANBI
RSIN: 8186-45-325

Klik hier voor ons Privacy Statement
Klik hier voor onze disclaimer