acties

Acties 2019

Wendy Karelse uit het Zeeuwse Goes staat weer op diverse markten. De opbrengst van haar zelfgemaakte spulletjes is voor de Durlstone School:

 

  • Op zaterdag 27 april staat haar zus in Kamperland tijdens de koningsfair van 10 tot 16 uur en zelf staat ze in Goes op de vrijmarkt rondom de Stenen Brug van 7 uur tot 17 uur
  • Op 11 mei op de Moederdagfair in Kloetinge aan de Zomerweg bij Hoogstrate van 10 tot 16 uur
  • Op zondag 26 mei in Ovezande bij het straatfestival van 10 tot 17 uur
  • Op zaterdag 1 juni bij Montmartre in Goes rondom de grote kerk van 10 tot 16 uur.
  • Op zaterdag 10 augustus in Colijnsplaat op de Braderie in de Voorstraat van 10 tot 17 uur 

 

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni heeft DFZ tijdens het evenement van Groei en Bloei een stand. Die staat in de tuin van Marianne en Bert bakker, Ramsweg 9 te Ens.

Op vrijdag 5 juli a.s. wordt het Durlstone Golf Evenement georganiseerd op de Golfbaan Zeewolde. Voor informatie en aanmelden: klik hier

 

Jaap en Annelies Wiersma verzorgen in het najaar een benefietconcert in Maarn. Meer informatie volgt.

Lenie en Theo Kopmels verkopen in hun tuin aan de Voorstraat 5 te Colijnsplaat zelfgemaakte jam en groenten. De verkoop begint in de zomer en gaat door tot en met de herfstvakantie. De opbrengst is voor de Durlstone School.

De familie Karelse zamelt oud ijzer en koper in. Inmiddels zijn er meerdere verzamelpunten in Zeeland. De opbrengst is voor de Durlstone School.

 

Mevrouw Liana Frijers uit Heerle haakt de mooiste beestjes en Zeeuwse poppetjes die Wendy Karelse in haar stalletje verkoopt. 

 

Mevrouw Cobie Medema uit Bilthoven breit samen met haar vriendinnen vestjes, mutsjes en truitjes voor de toekomstige Durlstone leerlingen.

Heeft u nog leuke acties om een steentje bij te dragen? We horen het graag zodat dit ook op onze website geplaatst kan worden. 

Secretariaat:
Jaap Wiersma
Kapelweg 79
3951 AB Maarn

e-mail: info@durlstonefoundation.org

Telefonisch bereikbaar op : 06-30248567

Bankrekening:  NL94INGB0005339633, Leersum t.n.v. Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 02101275
Aangemerkt als ANBI
RSIN: 8186-45-325

Klik hier voor ons Privacy Statement
Klik hier voor onze disclaimer