acties

Acties 2018

Wendy Karelse uit het Zeeuwse Goes staat weer op diverse markten. De opbrengst van haar zelfgemaakte spulletjes is voor de Durlstone School:

  • Op zondag 30 september tijdens de Huijbergse paarden driedaagse;
  • Op zaterdag 24 november Markt van Hoop in de Grote Kerk te Goes;
  • Op vrijdag 30 november, 1 en 2 december op de wintermarkt in de Stenge te Heinkenszand;
  • Op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december op de kerstmarkt te Goes.

 

Gre Kornelius staat op 8 september op het Assen-Oost wijkfeest met een Durlstone kraam met spulletjes van Wendy Karelse en Afrikaanse handgemaakte kleden.

Jaap en Annelies Wiersma verzorgen op zondag 28 oktober een Durlstone middag in de Tromstaete te Maarn. Jaap en Guido Nielsen verzorgen het muzikale gedeelte en Annelies vertelt aan de hand van dia’s meer over de Durlstone school.

Lenie en Theo Kopmels verkopen in hun tuin aan de Voorstraat 5 te Colijnsplaat zelfgemaakte jam en groenten. De verkoop begint in de zomer en gaat door tot en met de herfstvakantie. De opbrengst is voor de Durlstone School.

De familie Karelse zamelt oud ijzer en koper in. Inmiddels zijn er meerdere verzamelpunten in Zeeland. De opbrengst is voor de Durlstone School.

 

Mevrouw Liana Frijers uit Heerle haakt de mooiste beestjes en Zeeuwse poppetjes die Wendy Karelse in haar stalletje verkoopt. 

 

Mevrouw Cobie Medema uit Bilthoven breit samen met haar vriendinnen vestjes, mutsjes en truitjes voor de toekomstige Durlstone leerlingen.

Heeft u nog leuke acties om een steentje bij te dragen? We horen het graag zodat dit ook op onze website geplaatst kan worden. 

Secretariaat:
Jaap Wiersma
Kapelweg 79
3951 AB Maarn

e-mail: info@durlstonefoundation.org

Telefonisch bereikbaar op : zie contactpagina.

Bankrekening:  NL94INGB0005339633, Leersum t.n.v. Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 02101275
Aangemerkt als ANBI
RSIN: 8186-45-325

Klik hier voor ons Privacy Statement
Klik hier voor onze disclaimer