acties

Acties 2020 – 2021

Wendy Karelse uit het Zeeuwse Goes staat weer op diverse markten. De opbrengst van haar zelfgemaakte spulletjes is voor de Durlstone School. 

Helaas zijn er door de coronacrisis geen markten en is Wendy’s agenda leeg. Er is inmiddels een website met een webshop waar iedereen online haar producten kan kopen. Kijk op: https://papprojectzimbabwe.wixsite.com/papproject

 

Het jaarlijkse Kees Westerhuis golfevenement georganiseerd op de golfbaan van Zeewolde wordt door de Corona crisis verplaatst naar september. Meer informatie volgt.

 

Lenie en Theo Kopmels verkopen in hun tuin aan de Voorstraat 5 te Colijnsplaat zelfgemaakte jam en groenten. De verkoop begint in de zomer en gaat door tot en met de herfstvakantie. De opbrengst is voor de Durlstone School.

De familie Karelse zamelt oud ijzer en koper in. Inmiddels zijn er meerdere verzamelpunten in Zeeland. De opbrengst is voor de Durlstone School.

 

Mevrouw Liana Frijers uit Heerle haakt de mooiste beestjes en Zeeuwse poppetjes die Wendy Karelse in haar stalletje verkoopt. 

 

Mevrouw Cobie Medema uit Bilthoven breit samen met haar vriendinnen vestjes, mutsjes en truitjes voor de toekomstige Durlstone leerlingen.

Heeft u nog leuke acties om een steentje bij te dragen? We horen het graag zodat dit ook op onze website geplaatst kan worden. 

Secretariaat:
Jaap Wiersma
Kapelweg 79
3951 AB Maarn

e-mail: [email protected]

Telefonisch bereikbaar op : 06-30248567

Bankrekening:  NL94INGB0005339633, Leersum t.n.v. Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 02101275
Aangemerkt als ANBI
RSIN: 8186-45-325

Klik hier voor ons Privacy Statement
Klik hier voor onze disclaimer