Bestuur

Martha van Duren, voorzitter

“Ik vind het belangrijk dat kinderen onderwijs krijgen omdat dit enerzijds een positief effect heeft op zelfrespect, normen en waarden, anderzijds op de toekomst van dit prachtige land. Kinderen zonder onderwijs lopen een groot risico op het verkeerde pad terecht te komen. Met goed onderwijs is de kans op een baan en een beter leven significant groter.”
info@durlstonefoundation.org

img_2126-2

Jaap Wiersma, secretaris

“Met onderwijs begint je toekomst. Goed lesmateriaal, professioneel opgeleide leerkrachten en een veilige omgeving zijn voor ons heel gewoon maar in Zimbabwe dikwijls nog heel ver weg. Zelfs een dagelijkse maaltijd is niet vanzelfsprekend. Ik heb in Zimbabwe ervaren hoeveel kracht, warmte en spirit er in de mensen zit. Ik zet mij graag in voor de kinderen van de Durlstone school om hun kansen te vergroten zodat zij met vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan. ”

info@durlstonefoundation.org

MarinusVerweij

Marinus Verweij, penningmeester

“Ik heb in het verleden in Zimbabwe gewerkt en kom er nog regelmatig. Juist in een land met zoveel economische en politieke problemen is het werk van Durlstone enorm belangrijk. We kunnen een verschil maken in het verbeteren van het onderwijs. Met overtuiging draag ik graag bij aan dit mooie particuliere initiatief.”
info@durlstonefoundation.org

AnitaAnsinger

Anita Ansinger, bestuurslid

“Ik doe graag iets voor mensen die minder bedeeld zijn. Martha is een goede vriendin en ik heb geen moment getwijfeld toen ze me in het bestuur van Durlstone Foundation vroeg. Op voorhand had ik echter niet kunnen bedenken dat fondsenwerven voor de kinderen in Zimbabwe mij persoonlijk ook zoveel voldoening zou geven. De mensen die ik ontmoet delen de behoefte om een positief verschil te maken voor een ander.”
info@durlstonefoundation.org

Gecertificeerd
test